Thursday, November 20, 2008

Movie On Corporal Punishment

craft Torrone Blue Noto


It's easy to say nougat craft ....

Carlo and Corrado Assenza of Caffè Sicilia in Noto are well aware of what it means to craft nougat; means to find the best ingredients possible, wait for the right temperatures because the ingredients can blend in well in the dough and knead by hand after which . A attenzione nella produzione quasi maniacale...e lotti di piccolissime unità, si parla di 140/150 confezioni per lotto!!! Naturalmente niente coloranti e conservanti.

Dalla collaborazione con la torrefazione “Caffe del Doge” di Venezia nasce questo Torrone dal gusto indescrivibile..., mandorle bianche pelate di Noto, le migliori, miele dei monti Iblei, e qui stà la particolarità, chicci interi di Caffe Jamaica Blue Montain Wallenford Estate, il caffè più pregiato e ricercato del mondo, dall'aroma particolamente intenso.

Dalle nostre parti si dice che il torrone “stucca”, cioè che è troppo dolce, dopo averne mangiato un pezzetto te ne è già .. like the past, but this nougat finiresti the bite after bite, why not overly sugary, not just putty:), the dough is soft, crumbly, and the coffee beans that you break between the teeth effectively counteract the sweetness the honey is put in the dough. The

Torrone craft of Caffè Sicilia was winner of the "Luigi Veronelli" as the best artisan food products. In the picture

Corrado Assenza while preparing the dough for a product.

few days you can find it available.
(Photo by Paul Court - www.meridianaimmagini.it )

Berny

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