Thursday, April 16, 2009

Mccullochsilver Eagle

Pomodori conservati



Here are the top 10 with the canned tomatoes whole, peeled or not, in its variants: long, round, cherry tomatoes, San Marzano, the "piennolo. In sauce or salt and water.

1, The Flavours of Corby - Corby (SA) - (Excellent line Corby, Corby juice from tomatoes from San Marzano, which balances the sweetness of sour note corbarino. Well done and elegant "His Excellency the tomato with sammarzano whole peel.)

2 ° Terre Love and Fantasy, Miracle of San Gennaro - Sant'Antonio Abate (NA) - (Company better known as the holder, Saturday Abagnale. The sammarzano unpeeled have great personality: nice acidity balanced by the structure of ripe tomato, round and balanced taste. )

3 ° Maida - Capaccio Paestum (SA) - (excel the tomatoes from San Marzano, fresh taste and balanced. Valid also passed. Interesting peeled and especially the past made with yellow tomatoes, very delicate , where in the kitchen there is also the floral notes. Suitable with fish.)

4 ° Agricola Paglione - Lucera (FG) - (Good craftwork and Conservation Biology which stars the prunill, local tomatoes, grown in aridocoltura. Primo in classifica il pelato in passata, equilibrato, gradevolmente aspro con una bella nota fresca. Molto buoni anche il pomodorino in passata e la passata di prunill. )

Monastero di Vallechiara – Lanuvio (RM) – ( Le conserve biologiche dei “monaci di Lanuvio” sono tutte veraci e danno soddisfazione. Svettano i pomodorini che migliorano con la cottura e che si battono con un’ottima passata, pastosa, dolce ma non stucchevole. )

F.lli D’Acunzi , La Carmela – Nocera Superiore (SA) – ( La Carmela è la linea superiore dei fratelli D’Acunzi. Con questa etichetta i pomodorini di collina, molto nice, round flavor, clean, focused and fresh, balanced acidity and sweetness. There are also excellent peeled San Marzano Dop. )

7 ° Solania - Sarno (SA) - (Gran bei peeled San Marzano Dop. Beginning in color, vibrant deep red, continuing with the taste: full, fleshy, persistent and balanced where there is the typical harshness Tomato Campania. Best when cooked.)

8 ° The Torrente - Sant'Antonio Abate - (Dei peeled for good value for money. Nice texture, soft but strong and fibrous, with a hint of flavor acidity that gives freshness.)

9 th Pomilia - Nocera Superiore (SA) - (tasted have the best tomatoes, well made, with nice acidity. A convincing but sleeping under the tomatoes, not too concentrated, balanced components in sweet and sour.)

10 ° Agrigenus - Acerra (NA) - (A good San Marzano DOP Peeled organic, balanced taste with the typical pleasantly bitter note, affected by the soft texture of the tomatoes and just a faint metallic note, improves with cooking, the taste is round.)

Soon we will have available the company Paglione peeled ..!

Leggendo questa classifica siamo rimasti un pò straniti dal fatto che non erano stati inseriti i pelati dell'azienda agricola "La Motticella", conosciuta ormai da anni per la sua coltivazione biologica di altissima qualità. Sfogliando pagina abbiamo capito; nella pagina successiva del Gambero Rosso troviamo la classifica delle passate di pomodoro, in questa si trova quella della Motticella. Tra pelati e passata, quelli del Gambero hanno scelto la passata, e vabe'... i gusti son gusti ! :)

Noi invece abbiamo optato per i Pelati Motticella e la Salsa di Pachino Campisi , al momento non disponibile.
Berny
(Source Gambero Rosso)
(Photo by nadiusuk )

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